Tineke de Nooij

Taking Back the Airwaves 2015 and De slimste mens ter wereld 2012. Ze zal wel sporadisch invallen bij Omroep Max.


Tineke De Nooij Met Kyboe

Tineke de Nooij Actress.

. Tineke de Nooij stopt met haar eigen radioprogramma. Utrecht uitreiking Edison-nominaties Tineke Vos presentatrice Bestanddeelnr 932-9233jpg 2468 3706. She is an actress known for Theo Thea in de gloria 1988 Moordspel 1987 and 30 Minuten 1995.

Tineke de Nooij op de stoel van De Geknipte Gast. Tijdens de uitzending is 80-jarige tv- en radiopresentatrice benoemd. Wel blijft ze verbonden aan de omroep en zal ze invalwerk blijven doen.

1 day agoTineke de Nooij 81 today puts an end to her radio and TV career. Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de laatste aflevering van de TinekeShow van Omroep MAX op NPO Radio 5. Zoals bekend heeft Tineke 27 april wordt ze 81 besloten meer van haar vrije tijd te.

Tineke de Nooij groeit op in Hilversum in een buurt waar vrijwel uitsluitend omroepmedewerkers wonen. Bekijk het profiel van Tineke de Nooij op LinkedIn de grootste professionele community ter wereld. Het wordt een extra lange uitzending die wordt gemaakt vanuit Beeld.

She was previously married to Peter IJkelenstam and Tony Vos. The broadcast started with the song amapola sung by Jim Dorsey. Wel blijft de tachtigjarige presentatrice verbonden aan de omroep en zal.

Theo Thea in de gloria. Tineke de Nooij 80 presenteert volgende week zaterdag de laatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep MAX op NPO Radio 5. Tineke de Nooij 357K views Discover short videos related to Tineke de Nooij on TikTok.

Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Tineke en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Tineke de Nooijjpg 520 349. The following 3 files are in this category out of 3 total.

Haar veeleisende baan maar ook ingrijpende gebeurtenissen is de samenleving drukken te pas en te onpas hun stempel op Tinekes nachtrust. Joyaxoxojoyaxoxo1 Ieke Nuwoltmexoke88 Daisy Madinadaisymadina Trudydetandenfeetrudydetandenfee Tineketinekesspam. Daarbij heeft Tineke inmiddels een goed beeld van de stress waarinder wij Nederlanders gebukt gaan.

Theo Thea in de gloria. Tineke de Nooij heeft zaterdag in een speciale uitzending van de TinekeShow op NPO Radio 5 afscheid genomen van haar publiek. Tineke de Nooij was born on April 27 1941 in Baarn Utrecht Netherlands as Christina Hendrika de Nooij.

MAX neemt afscheid van Tineke de Nooij Zaterdag 29 januari om 1200 uur start een maar liefst vier uur durend speciaal programma op NPO Radio 5 waarin MAX afscheid neemt van Tineke de Nooij. Haar vader is timmerman en metselaar bij de Nederlands Radio UnieOp jonge leeftijd is ze al gefascineerd door de media. In dit vijfde seizoen van De Geknipte Gast komen opnieuw veel BNers langs.

Deze speciale radio-uitzending wordt live uitgezonden vanuit Beeld Geluid en is te horen van 1200 tot 1600 uur bij MAX op NPO Radio 5 en te kijken via nporadio5nl. She is an actress known for Theo Thea in de gloria 1988 Pirate Radio. Tineke de Nooij.

1 day agoTineke de Nooij is zaterdagmiddag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tineke de Nooij was born on April 27 1941 in Baarn Utrecht Netherlands. De 80-jarige tv- en radiopresentatrice werd met de onderscheiding verrast tijdens de speciale radio-uitzending ter ere van haar afscheid van Omroep MAX in Beeld en Geluid in Hilversum.

We gaan goede muziek mooie verhalen en veel liefde en vrolijkheid brengen Omroep MAX-directeur Jan Slager. Tineke de Nooij Actress. 2 days agoTineke de Nooij is op zaterdag 29 januari voor de laatste keer te horen in de allerlaatste uitzending van TinekeShow.

Ze is vanaf 5 februari elke zaterdag tussen 1200 en 1400 uur te horen met het Omroep MAX-programma. Angela zegt enorm uit te kijken naar het programma. Tineke de Nooij 27 april 1941 Baarn wordt op 12-jarige leeftijd uit 500 kabouters gekozen om voor de AVRO microfoon iets te zeggen.

Angela Groothuizen volgt Tineke de Nooij op bij NPO Radio 5. De 80-jarige presentatrice kondigde het afscheid aan in haar programma TinekeShow op NPO Radio 5. The 80-year-old TV and radio presenter was surprised with the award during the special radio broadcast in honor of her farewell to Omroep MAX in Sound and Vision in Hilversum.

She has been married to Peter IJkelenstam since April 28 1991. MAX-directeur Jan Slagter meldt daarover het volgende. She does that in the last extra long and festive broadcast of the TinekeShow a program by Omroep Max on NPO Radio 5.

Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de allerlaatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep Max op NPO Radio 5. En deze keer ook een. Radio- en tv-presentator Özcan Akyol ook bekend als Eus keert vanaf 28 januari terug in zijn barbershop om weer nieuwe gasten te ontvangen.

Tineke heeft 5 functies op zijn of haar profiel. Ze is 19 jaar als ze op 1 september 1960 bij Veronica solliciteert en wordt daarmee de eerste vrouwelijke dj van Nederland. She will only stand in for Max in emergencies.

Met haar buurjongen organiseert ze een eigen radiostation waar drie andere huizen op zijn aangesloten. Watch popular content from the following creators. Als geen ander kan Tineke de Nooij over het fenomeen stress meepraten.

Tineke de Nooij was appointed Knight in the Order of Orange-Nassau on Saturday afternoon.


Tineke De Nooy 1967 People Famous People Offshore


Dj Tineke De Nooij Op Radio Veronica 192 En 538 Youtube Veronica Old Time Radio Dj


Pinterest


Tineke De Nooij Vrouw Fitbit Jeugdherinneringen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel